Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ενα βραβειο για ολους και η συμετοχη μου στο διαγωνισμο της Pinkdreamer!

Γεια σας! Τι κανετε? Ελπιζω να ειστε ολοι καλα! Τωρα με τις εξετασεις δεν εχω καθολου χρονο να ασχοληθω με το blog μου, αλλα τωρα βρηκα την ευκαιρια! Λοιπον, θελω να σας πω οτι πηρα ενα βραβειο απο το Δελφινακι!(http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2012/05/blog-post_4792.html) Κανονικα ειναι για ολα τα blog και θα ηταν πολυ ωραιο να το παρετε και εσεις! Να αυτο το υπεροχο βραβειο!


Δεν ειναι πολυ ωραιο?

Τωρα θελω να σας δειξω την συμμετοχη μου στον διαγωνισμο της Pinkdreamer!(http://apinkdreamer.blogspot.com/2012/05/free-your-inspiration.html)






Και να τωρα η συμμετοχη μου με θεμα τα λουλουδια!


Ενα γλυκο γατακι αναμεσα σε χιλιαδες λουλουδια!



Πως σας φαινεται?
Αυτα απο 'μενα σημερα!
Να εχετε μια ομορφη μερα!



5 σχόλια:

  1. γλυκιά Αλιόνα σ ευχαριστώ για την αποδοχή του βραβείου. σου εύχομαι να το χαρείς. καλή επιτυχία στις εξετάσεις. καλή επιτυχία στον διαγωνισμό, πολύ όμορφη η δημιουργία σου. Πολύ μου αρεσε η κουκουβαγια διπλα.. Καλή Παρασκευή και καλό Σαβ/κο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωωω είδα ότι εκτός από την κουκουβάγια έβαλες και καρδούλες μπράβο πολύ μ αρέσει

      Διαγραφή
  2. Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό Αλιόνα! Αλλά και στις εξετάσεις εύχομαι να τα πας τέλεια! Δεν είναι φοβερό το δελφινάκι? Το πήρα και γω! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη η ζωγραφιά σου! Εχω ζωγραφίσει τα τέσσερα κοριτσάκια, αύριο θα κάνω και τα άλλα τέσσερα και θα στα δείξω όλα μαζί. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχχχ τι ωραίο γατάκι............σου εύχομαι να κερδίσεις!!είναι και κόκκινο τζίντζερ σαν τον μπέμπη μας!!τόσο γλυκό!!!!!!!!!!!!!πολλά γατοφιλάκια!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή