Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Μια μεγαλη και σημαντικη ανακοινωση!

Γεια σας! Το ξερω οτι εχω λειψει τοσο καιρο και ζητω χιλλια συγνωμη! Με τοση ζεστη που ειχε, δεν ειχα ορεξη να κανω τιποτα! Τωρα ομως θα προσπαθησω να γραφω πιο τακτικα στο blog. Πως περνατε το καλοκαιρι? Ελπιζω να περνατε ολοι τελεια! Αυτον τον μηνα ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενη! Γιατι? Επειδη το επομενο Σαββατο θα ερθουν ο παππους και η γιαγια μου απο τη Ρωσια που εχω να τους δω καιρο- ιδιαιτερα τον παππου μου! Ομως σας γραφω γιατι θελω να σας πω μια σημαντικη ανακοινωση σχετικα με τον διαγωνισμο μου! Ο διαγωνισμος τελικα θα ισχυει μεχρι τελη Αυγουστου - ωστε να εχετε περισσοτερο χρονο να σκεφτειτε για την δημιουργια σας!
Περιμενω τις συμμετοχες σας!
Ολα τα υπολοιπα εκτος απο την ημερομηνια ισχυουν!
Για περισσοτερες πληροφοριες για τον διαγωνισμο πατηστε εδω (http://alyonapar.blogspot.gr/2012/06/o-bupsy-bluebell.html)
Σας στελνω πολλα φιλλακια!

8 σχόλια:

  1. Γεια σου Αλιόνακι μου..Είμαι καλά εσύ; Χαίρομαι που άρεσε το βιβλίο μου, σου προτείνω να το αγοράσεις. Πολύ καλή ιδέα να τον αφήσεις και όλο τον Αύγουστο. Θα το ανακοινώσω και γω από το δικό μου μπλογκάκι, ευχαριστώ που με σκέφτηκες. Φιλούθκια

    υγ-με το καλό να δεχτείς τον παππού και την γιαγιά


    τρέχω να αναρτήσω τον διαγωνισμό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου γλυκο Δελφινακι! Καλα ειμαι!:)Θα μου αρεσε πολυ να παρω το βιβλιο που προτεινες!Ναι ειναι καλυτερα που ο διαγωνισμος θα ειναι μεχρι τελη Αυγουστου!

      Διαγραφή
  2. Γεια σου Αλιόνα! Εύχομαι να περνάς πολύ καλά τώρα το καλοκαίρι και να είσαι χαρούμεμη! Καλύτερα που αποφάσισες να κρατήσεις το διαγωνισμό μέχρι τέλη Αυγούστου! Έτσι θα έχουν κι άλλοι την ευκαιρία να πάρουν μέρος! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ελενη! Σου ευχομαι να περνας κι εσυ τελεια το καλοκαιρι και να εισα χαρουμενη! Ναι συμφωνω μαζι σου! Φιλακια!

      Διαγραφή
  3. Είδα το διαγωνισμό σου στο δελφινάκι και θέλω να πάρω κι εγώ μέρος...θα σε ειδοποιήσω όταν έχω έτοιμη τη φωτογραφία μου...
    προς το παρόν θα βάλω στο μπλογκ μου τη φωτογραφία με την όμορφη γατούλα σου και το διαγωνισμό...
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μαρια! Χαιρομαι που σου αρεσε ο διαγωνισμος! Ανυπομονω για την συμμετοχη σου!

      Διαγραφή
  4. http://mytripssonblog.blogspot.gr/2012/08/summer-blissweek-7-freshday-25-photo-day.html

    Εδώ είναι η συμμετοχή μου για το διαγωνισμό..επιτέλους ε?
    Ελπίζω να τα περνάς καλά!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δες την ανάρτηση της 26 Αυγούστου .....
    Ολυμπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή